NLP grunduddannelsen

Kommunikation er en daglig udfordring, en livslang øvelse, og til stor glæde og inspiration for alle. Kender du følelsen af at møde en lukket dør? Ikke at kunne trænge igennem med dit budskab, og ikke synes det nytter noget? Så er her en unik mulighed for at lære kommunikationsteknikker til, at lukke døren op, at specificere dit budskab og få motivation til at fortsætte trods forhindringer.

Hvem henvender uddannelsen sig til ?

På vores NLP-uddannelse vil du udvikle dig både personligt og professionelt. Du vil få undervisning og indsigt i adfærd og reaktioner, samt værktøj til at forstå og håndtere tanke- og kommunikationsmønstre. Unikt for denne uddannelse vil du også blive undervist i familieopstilling. Gennem modulbaseret undervisning vil vi ruste dig, til at finde dit potentiale og bruge dine kompetencer fuldt ud. -Over for dig selv, din familie og i dit professionelle arbejde. Denne uddannelse som NLP Practitioner er adgangsgivende til overbygningen NLP Master -med retningerne Formidler eller Samtaleterapeut.

Hvorfor denne NLP-uddannelse?

Denne uddannelse vil motivere, inspirere og udfordre dig på alle planer og niveauer, give indsigt i egne og andres tanke og tale mønstre, gøre dig endnu bedre som ven, kollega og familiemedlem. Uddannelsen er certificeret af NLP Foreningen i Danmark og adgangsgivende til NLP Master uddannelsen.
Har du spørgsmål omkring uddannelsen? så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 23 69 70 49

Støtte til uddannelsen

Vidste du … at du kan søge om støtte til betaling af vores
uddannelser og kurser via Den Kommunale Kompetencefond?
Læs mere

NLP Grunduddannelse giver dig

Personlig udvikling.
Brugbare værktøjer allerede efter første modul.
Værktøjer til målsætning.
Mulighed for at opleve verden fra flere vinkler.
Målret dit budskab og bliv hørt.
Overblik i svære samtaler.

Skal du med?

Mennesker har alle de ressourcer, de skal bruge, for at nå deres mål.
Tilmeld dig