Mange har problemer med eksamensangst…

Kender du det?
Du har øvet og forberedt dig. Derhjemme flyder ordene og pointerne er skarpe.
Men alligevel vender det hele på hoved, når du åbner døren til eksamenslokalet.
Noget andet tager magten, tungen slår knuder og ordene vil pludselig ikke ud.
Du sveder, stemmen ryster eller du oplever at være helt ved siden af dig selv. Det kan være frustrerende at opleve, hvordan angsten kan få en negativ indflydelse på dine mål og resultater.
eksamensangst
Men du kan heldigvis skrive en ny historie!
Hos NLP – Akademiet arbejder vi med at finde ind til dine unikke ressourcer, som hjælper dig til at bevare fokus og overblik i pressede situationer. Du kan gå fra panik til styrke. Så du kan optimere din præstation og få større ro indeni.

Eksamens-mester Bootcamp

D. 25-27 marts 2022
Vi afholder en weekend bootcamp, hvor du, sammen med andre unge, lærer at blive helt skarp til at stille dig op og føle dig godt tilpas foran andre mennesker!
Vi er med hele vejen og søger for at alle når i mål. Du går derfra med nyt mod til at mestre præsentation og eksamen -og med en masse værktøjer i rygsækken!
Weekendens undervisning foregår på Åsted Gammel. Vi søger selvfølgelig for at der er god mad alle dage og en seng at sove i.
Tilmeld dig
Vi starter fredag d. 25. marts kl. 16.00 til søndag d. 27. marts kl. 14.00.
Prisen er 3.895 kr. inc. forplejning og overnatning. Tilmelding senest d. 10. marts. (tilmelding er bindene) Sådan tilmelder du dig: pr. tlf: 23697049 / 50 50 56 38 eller mail: post@nlpakademiet.dk
Informationsmøde til Eksamens-mester Bootcamp.
Tag din ven eller forældre under armen.
Dato: 9. marts 2022.
Adresse: Bystedvej 4, 7870 Roslev.
Tidspunkt: 17.00 og 19.00
Tilmelding: ingen