NLP Uddannelse

Hvorfor tage en NLP uddannelse?

Kender du følelsen af at møde en lukket dør, opleve gentagende misforståelser, eller ikke at kunne brænde ordentligt igennem med dit budskab? NLP uddannelsen giver dig en unik mulighed for at lære at kommunikere klart, åbne op for dine indre ressourcer og giver dig værktøjerne til at bruge dem. Når du beslutter dig for at handle, tager du det første skridt mod forandring

På NLP-uddannelse vil du udvikle dig både personligt og professionelt. Du vil få undervisning og indsigt i adfærd og reaktioner og værktøj til at forstå og håndtere tanke- og kommunikationsmønstre. Unikt for denne uddannelse vil du også blive undervist i systemisk familieopstilling. Gennem modulbaseret undervisning vil vi ruste dig, til at finde dit potentiale og bruge dine kompetencer fuldt ud. -Over for dig selv, din familie og i dit professionelle arbejde.

Vi giver det teoretiske jordforbindelse og hjælper dig til at gro stærke, sunde vaner og mønstre, som du kan bruge i det virkelige liv. På NLP-uddannelsen er vores mål at se dig vokse og blive endnu bedre i din kommunikation.

Hvem kan deltage på en NLP uddannelse?

Alle der har et ønske om at vide mere om kommunikation og personlig udvikling, der ønsker at tage ansvar for egne mål og drømme og mennesker der er nysgerrige på hvordan kommunikation kan forbedres, udvikles og målrettes. Det kræver ingen forudgående uddannelse eller eksamen at deltage.

Hvor holder NLP uddannelsen til?

NLP Akademiet afholder uddannelser i Jylland og på Sjælland. I Jylland har vi lokaler på Bystedvej 4, 7870 Roslev og på Sjælland er det på Holbæk Slot undervisningen foregår. Er du arbejdsgiver og ønsker en større del af personalegruppen uddannet på en gang, kommer vi gerne ud på jeres lokation. Som udgangspunkt kan vi undervise i NLP hvor det skal være, Jylland, Fyn, Sjælland eller Bornholm.

Hvad koster en NLP uddannelse?

En NLP uddannelse koster 19.995 kr. Hvis du er kommunal ansat, kan du søge om ca. 80% refusion fra Den Kommunale Kompetence fond. Du kan se vores tilmeldningsmuligheder for næste hold. Uddannelsen er moms pligtig.

Hvor langt tid tager en NLP uddannelse?

En NLP uddannelse tager 10 måneder. Uddannelsen er opdelt i 6 moduler hver på 3 dage. Imellem modulerne forventes det at du som elev deltager i øvegrupper, sammen med dine medstuderende. Der vil være en assistent tilknyttet gruppen hvor der kan søges råd og vejledning. Assistenten forventes ikke at deltager i alle møder. Selve undervisningen vil veksle meget imellem teori, tavle undervisning og praktiske opgaver. Der vil blive arbejdet i små grupper af 3-4 personer. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk evaluering og en praktisk opgave. Undervisningsholdene vil være på max. 15 personer.

Hvad kan jeg med en NLP uddannelse?

Når du har bestået evalueringen og står med dit certifikat i hånden har du mulighed for at være en mere bevidst og bedre udgave af dig selv. Du kan med den tillærte viden hjælpe venner, kollegaer og familie med de udfordringer der måtte opstå i forhold til kommunikation.

Du kan også bygge videre på din uddannelse med en Master Practitioner. Derefter er muligheden åben for at blive NLP Samtaleterapeut eller NLP Formidler.

Du kan finde flere oplysninger om vores NLP Uddannelse