NLP kursus

Hvad er et NLP kursus?

Hos NLP Akademiet er kurser et længere varende forløb, enten om det samme emne eller om flere forskellige emner. Et kursus kan eksempelvis være 8 timer pr. uge i 7 uger. Tid og varighed aftales når kurset planlægges. På vores kurser er der altid tilknyttet 2 undervisere og ved stort deltager antal er der også assistenter tilknyttet.

NLP kurser for firmaer

Et NLP kursus forløb tager altid udgangspunkt i hvilke behov du som kunde har. Er der brug for nye værktøjer til at sætte mål i forretningen eller skal vi kigge på hvordan vi udnytter de forskelligheder der er repræsenteret i personalegruppen. Emnerne er lige så forskellige som virksomhederne er. Fokus vil altid være, hvordan kan vi igennem kommunikation og samarbejde tænke ud af kassen og få en ny vinkel på de udfordringer vi står i lige nu. Og ikke mindst hvordan undgår vi at stå her igen om 3 måneder. Din virksomhed kan også vælge at afholde et kursus i Grundlæggende Kommunikation og Coaching.
Kontakt os her og forhør om prisen.

NLP kursus til privat

Vi udbyder hele tiden forskellige kurser for private. Kurset i Grundlæggende Kommunikation og Coaching (GKC) er en af disse. Et GKC kursus der klæder dig på til at anvende grundlæggende NLP principper, coachings modeller og viden om virkemidler i kommunikation. Efter et GKC kursus er der en skriftlig evaluering og praktisk opgave og du modtager et diplom for bestået evaluering. Ønsker du at deltage i et GKC kursus så kan du tilmelde dig grundlæggende kommunikation og coaching
Prisen på et GKC kursus er 15.000 kr.

Hvad er et NLP foredrag

Foredrag er typisk 2 timer om et emne. Der kommer 1 underviser. Emnet kan være valgt af dig eller Akademiet kan forslå et emne ud fra de udfordringer du har. Et foredrag er et oplæg fra os med mulighed for spørgsmål fra deltagerne. Eksempler på emner Parforhold, kommunikation med børn, livshjulet, sæt mål og nå dem, hvad kan jeg gøre for at andre lytter når jeg taler.
Prisen for et foredrag er pt. 50.- kr. pr. person. Kørsel skal påregnes.

Hvad er et NLP workshop

Ønsker du en hel dag omkring et emne feks. Redskaber til at snakke med dit barn, tips og triks til forældre med særlig sensitive børn eller hvordan bruger jeg mit kropssprog på en positiv og bevidst måde, så er det en workshop du skal have fat i. Typisk er det 7 timer incl. Frokost. På vores workshop er der oftest 2 underviser hele dagen alt efter deltager antal.
Prisen for en workshop er pt. 495.- kr. pr. person. Kørsel skal påregnes.

Hvor kan et kursus – foredrag- workshop foregå?

Vi afholder foredrag, kurser og workshops i hele landet.
Alle vores kurser, workshop og foredrag kan foregå både i vores lokaler eller i lokaler du anviser. Foredrag for en mindre gruppe kan sagtens være hjemme i din stue, ved køkkenbordet eller i haven, mulighederne er uendelige.

Har du spørgsmål kan du sende en mail på post@nlpakademiet.dk eller kontakte os